Op een prachtige plek in de achterhoek zijn we recentelijk geweest voor een grote wifi installatie. Het royale woonhuis biedt plaats aan meerdere vertrekken op verschillende lagen. Door de toepassing van meerdere betonlagen, is het lastig om wifi op elke verdieping goed werken te krijgen. Centraal in de meterkast is recentelijk een aansluiting van glasvezel buitenaf gekomen. De woning heeft destijds op vele plekken loze leidingen laten leggen. Hierdoor konden we bijna op elk vertrek komen met nieuwe CAT6 UTP bekabeling, om zo een toekomstbestendig netwerk aan te leggen.

Het kloppende hart van het systeem is de nieuwe switch uit de Gen2 stal van Ubiquiti. We hebben in de meterkast een 24p POE+ switch geplaatst en hierop maar liefst 8 pro accesspoints gekoppeld. Via de nieuwe CAT6 UTP kabel leveren we zowel data als stroom naar de accesspoints.

Op de zolder was geen internet aanwezig, maar door een buizensysteem hebben we een vaste aansluiting kunnen creëren zodat er ook hier volop van de wifi en TV kan worden genoten.
We hebben met dit systeem een krachtig, alles dekkend wifi-netwerk gecreëerd dat klaar is voor de toekomst.

Ook interesse in een dergelijke oplossing? Neem contact met ons op voor een vrijblijvende inventarisatie.

Wat vind u van dit bericht?

Klik op een ster om een beoordeling te geven.

Gemiddelde beoordeling 0 / 5. Aantal stemmen: 0

Dit bericht is nog niet beoordeeld. Beoordeel als eerste.