Server oplossingen

In de meeste bedrijfsnetwerken zijn ze nog niet weg te denken. Een server is het centrale punt van het bedrijf. De server wordt vaak gebruikt voor centraal beheer van alle computers binnen het bedrijf, verdelen van rechten voor bestanden en mappen en het draaiend houden van de bedrijfssoftware.

Samen met u zoeken we uit welke serverconfiguratie het best binnen het bedrijf past. Wij kunnen deze volledig implementeren in het bedrijf. Ook het beheren, monitoren en back-uppen van deze serveromgeving zit in ons takenpakket.

Desktops en laptops

U kunt bij ons ook terecht voor desktops en laptops. Van standaard computers voor alledaagse taken tot krachtige werkstations speciaal voor grafische tekeningen. Deze computers en/of laptops worden zo gereed gemaakt dat ze direct inzetbaar zijn binnen het bedrijf.

Routing, network en wifi

Een veilig en snel netwerk is belangrijk voor het bedrijf. De juiste bekabeling en snelle netwerkapparatuur zorgen voor een stabiel netwerk. In combinatie met een zakelijke internetprovider bent u verzekerd van een stabiel bedrijfsnetwerk.

Door middel van sterke en snelle wifi accespoints kunnen ook mobiele apparaten gebruikmaken van het zakelijke netwerk.

Van den Brink ICT is uw partner in de zakelijke IT

Bent u op zoek naar een IT partij die met u meedenkt, waar u geen nummer bent en luistert naar waar het op staat? Neem dan contact met ons op.

Wij maken duidelijke afspraken, geven uitstekende support en zijn goed bereikbaar. U staat niet in een wachtrij en hoeft geen keuzemenu door voordat u iemand hebt gesproken.

Interesse

Heeft u interesse in een van onze producten of diensten? Neem gerust contact met ons op. Wij kunnen uw omgeving inventariseren en maken een vrijblijvende offerte.