Alarmsystemen

Alarmsystemen2024-01-30T15:00:58+01:00

Jablotron

De alarmsystem van Jablotron zijn professionele, betrouwbare systemen die iedere woning of bedrijfspand uitstekend kunnen beveiligen.

Eenvoudige communicatie

Met de telefoon applicatie kan het systeem ten aller tijden in de gaten gehouden worden. Door gebruik te maken van het Internet Protocol(IP) worden gegevens via de cloud naar de app gestuurd, wat een veilige, snelle en stabiele verbinding oplevert. De app kan de status van het systeem weergeven en waarschuwingen of meldingen geven wanneer nodig. In de app zijn ook verschillende onderdelen van het alarmsysteem te bedienen, zoals sensoren of verlichting.

Componenten

De alarmsystemen van Jablotron zijn samen te stellen uit veel verschillende componenten. Er zijn verschillende bedieningspanelen, afstandsbedieningen, tags en de app voor een eenvoudige bediening van het systeem. Voor de veiligheid en monitoring zijn er verschillende detectoren, voor bijvoorbeeld beweging, warmte of raam/deur-sluiting. Sirenes en verlichting maken het alarmsysteem compleet.

Zakelijk en privé

Niet alleen voor in het bedrijf, maar ook thuis kunnen Jablotron alarmsystemen toegepast worden. Neem vrijblijvend contact met ons op om een passend plan te maken.

Ook toe aan goede beveiliging?

Kom eens langs in onze showroom, voor een passend advies voor uw situatie.

Voordelen van Jablotron alarmsystemen

  • Altijd en overal een veilig gevoel

  • Naar voorkeur of situatie aanpasbaar
  • Eenvoudige bediening met paneel of app

  • Voor zowel consument als de zakelijke klant