Uitbreiden

Upgrade uw computer of laptop waardoor deze beter presteert of weer even mee kan. Software wordt zwaarder, foto’s en bestanden worden groter. Dan kan het gebeuren dat de harde schijf of SSD in de computer of laptop volloopt.

De harde schijf en/of SSD kunnen wij voor u over klonen naar een grotere variant. Het voordeel hieraan is dat er geen bestanden verloren gaan en de computer precies blijft werken hoe je het gewend bent.

Upgrade

Is de computer trager dan dat je gewend bent? Of wil je zwaardere taken uitvoeren dan dat de computer aankan? Dan is het mogelijk om een aantal onderdelen van de computer te vervangen voor een snellere variant. Denk hierbij aan meer of sneller geheugen, een krachtigere processor, krachtigere videokaart of een SSD in plaats van een harde schijf.

Bij een laptop zijn de mogelijkheden iets beperkter. Hier kunnen we vaak alleen de harde schijf vervangen voor een SSD en de geheugen uitbreiden.

** Voordat we een computer of laptop voor u upgraden geven we u een eerlijk advies of het nog wel rendabel is om deze uit te voeren op het apparaat. Dit omdat het te oud kan zijn of de upgrade simpelweg niet veel effect zou hebben **

Vraag naar de mogelijkheden

Wilt u meer uit uw computer of laptop halen? Neem contact met ons op en vraag een vrijblijvende offerte aan.