Professionele WiFi

Professionele WiFi2023-11-17T08:44:16+01:00

Snelle WiFi door het hele pand of woning

WiFi is tegenwoordig niet meer weg te denken. Van kleinere ruimtes tot grote panden; WiFi accesspoints zijn de ideale apparaten voor een goed dekkend draadloos netwerk. De accesspoints van Ubiquiti zijn schaalbaar en kunnen onbeperkt bijgeplaatst worden totdat de dekking voldoet aan de eisen.

Natuurlijk zijn er verschillende accesspoints verkrijgbaar. Wij zullen voornamelijk werken met Ubiquiti Unifi accesspoints. Wij kiezen hiervoor door de goede prijs/kwaliteit verhouding, schaalbaarheid en beheer.

Voor iedere omgeving kan er voor andere accesspoints gekozen worden. Er zijn accesspoints voor zowel binnen- als buitengebruik. Iedere accesspoint heeft zijn eigen specificaties. Denk hierbij aan snelheid, bereik en aantal gelijktijdige gebruikers.

Camping en vakantieparken

Ook op campings en vakantieparken is steeds meer vraag naar een goede internetverbinding. Steeds belangrijker is de aanwezigheid van wifi voor de vakantiekeuze.

Voor een goed dekkend draadloos netwerk dat ook met grotere aantallen verbonden apparaten om kan gaan, zijn goede accespoints essentieel. Door de oneindige schaalbaarheid van de apparatuur kunnen deze omgevingen aangelegd worden voor iedere situatie, ook bij u op de camping.

Gasten

Wanneer u draadloos internet wilt aanbieden voor uw gasten, wilt u niet dat zij bij uw interne apparatuur kunnen komen. Hiervoor kunnen wij speciale gastnetwerken aanmaken. Zo blijven de netwerken gescheiden, en kan niemand zomaar bij uw lokale apparatuur komen.

Ook is het mogelijk om een gastenportaal in te richten. Iemand die met de wifi verbindt, moet bijvoorbeeld eerst akkoord gaan met de voorwaarden, een vouchercode kunnen invoeren of het laatste parknieuws te zien krijgen.

Beheer

De accesspoints zijn via een app op de telefoon te beheren. Er kan op ieder gewenst moment een draadloos netwerk aangemaakt, aangepast of verwijderd worden.

Dit hoeft u natuurlijk niet zelf te doen. Wij zullen ervoor zorgen dat de accespoints volledig geconfigureerd en werkend bij u worden geïnstalleerd of worden ingericht voor eigen installatie.

Vouchers

Door middel van vouchers kunt u het netwerk voor de gasten limiteren. Een vouchercode geeft bijvoorbeeld een maximale verbindingstijd of een maximaal aantal te up- of downloaden MB’s/GB’s. Zodra een limiet bereikt is, wordt aan de gast de toegang tot het netwerk geweigerd, totdat een nieuwe vouchercode wordt verzilverd. Dit kan allemaal aangemaakt en ingeschakeld worden op de centrale server.

Installatie

Naast het aanbieden van de accespoints, bieden wij ook de optie om het gehele netwerk te installeren. Hiervoor komen wij graag langs op locatie voor een vrijblijvende offerte.

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Offerte op maat

Iedere situatie is anders. Het is daarom moeilijk in te schatten hoeveel en welke accespoints nodig zijn om uw situatie te voorzien van een goed dekkend draadloos netwerk.

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte of inventarisatie.

Voordelen van onze accesspoints

  • Centraal beheerd

  • Onbeperkt schaalbaar

  • Geen stroomkabels nodig

  • Tot wel 4 wifi netwerken

  • Afgesloten gasten netwerk