Bellen over het internet

VoIP ofwel Voice over IP is het bellen van nu en de toekomst. Bellen gaat daarbij via het internet. Omdat de telefonie via het internet werkt bent u niet gebonden aan een vaste locatie en kan overal ingezet worden.

Toestellen en Apps

VoIP kan geïnstalleerd worden op een vast toestel met display, sneltoetsen en een hoorn. Of een handset die binnen bereik van de basis gebruikt kan worden. Ook is het mogelijk om een App te installeren op uw smartphone. Zo bent u bereikbaar waar u zich ook bevindt. Wel vereist het een stabiele internet verbinding bijvoorbeeld 3G, 4G, 5G of WiFi.

Schaalbaar

Omdat u met deze manier van bellen niet gebonden bent aan een fysieke telefoon centrale, en aan het aantal binnenkomende telefoonlijnen is het volledig schaalbaar. Van één telefoontoestel tot grote hoeveelheden vaste telefoontoestellen en losse handsets.

Voor zakelijk en consument

Voice over IP is niet alleen voor de zakelijke markt. Deze manier van telefonie kan ook prima in een thuis situatie worden ingezet. Veel providers bieden het al standaard aan bij een internet abonnement.

Heeft u interesse in VoIP of wilt u dit zelf ook thuis of binnen uw bedrijf?  Neem dan contact met ons op.

Ook over naar VoIP?

VoIP is eenvoudig te realiseren voor iedere situatie.

Voordelen van Voice over IP

  • Makkelijk te realiseren

  • In te stellen op veel verschillende telefoontoestellen

  • Schaalbaar

  • Voor zowel consument als de zakelijke klant