Bellen over het internet

VoIP(Voice over IP) is het bellen van nu én de toekomst. Bellen gaat daarbij via het internet. Omdat de telefonie via het internet werkt bent u niet gebonden aan een vaste locatie en kan het overal ingezet worden.

Toestellen en apps

VoIP kan geïnstalleerd worden op een vast toestel met display, sneltoetsen en een hoorn, maar ook op een handset die binnen bereik van de basis gebruikt kan worden. Daarnaast is het mogelijk om een app te installeren op uw smartphone. Zo bent u bereikbaar waar u zich ook bevindt. De eis aan VoIP is een stabiele internetverbinding, zoals 3G, 4G, 5G of WiFi.

Schaalbaar

Omdat VoIP niet gebonden is aan een fysieke telefooncentrale of het aantal binnenkomende telefoonlijnen, is het volledig schaalbaar. Van één telefoontoestel, tot grote hoeveelheden toestellen en handsets, het kan allemaal.

Zakelijk en privé

Voice over IP is niet alleen beschikbaar voor de zakelijke markt. Deze moderne manier van telefonie kan ook heel goed in een thuissituatie worden ingezet. Veel providers bieden het tegenwoordig al standaard aan bij een internetabonnement.

Heeft u vragen over VoIP? Of wilt u dit zelf ook thuis, of binnen uw bedrijf? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Ook over naar VoIP?

VoIP is eenvoudig te realiseren voor iedere situatie.

Voordelen van Voice over IP

  • Makkelijk te realiseren

  • In te stellen op veel verschillende telefoontoestellen

  • Schaalbaar

  • Voor zowel consument als de zakelijke klant