Netwerk- en systeembeheer

Een bedrijfsnetwerk moet altijd operationeel zijn. Daarom is netwerk- en systeembeheer erg belangrijk. Met goed onderhoud voorkom je de meeste storingen. Het beheren en onderhouden van bestaande en nieuwe servers, werkstations en laptops binnen het bedrijfsnetwerk is dus essentieel.

Netwerk

Binnen het bedrijf is een stabiel netwerk ook belangrijk. Wanneer er problemen voordoen zoals bijvoorbeeld traag intern netwerk, kan het zijn dat sommige onderdelen van dit netwerk vervangen moet worden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan bekabeling, switches en routers.

Monitoring

Er zijn ook mogelijkheden om servers en andere apparaten goed in de gaten te houden. Met onze monitoringssoftware kunnen wij servers, computers, switches, routers, Backup-UPS etc. in de gaten houden. Bijvoorbeeld defecte harde schijven, vollopende dataopslag of abnormaal gedrag in een server kunnen wij vaak al constateren en verhelpen voordat een probleem zich voordoet.

Servers

Bent u op zoek naar een organisatie om uw huidige server te beheren? Of bent u misschien op zoek naar een nieuwe server, het beheer ervan, of de monitoring? Neem dan gerust contact met ons op.

Uw partner in de ICT

Van den Brink ICT is uw partner in de ICT voor het bedrijf. Wij zijn er voor het leveren, monitoren en beheren van uw IT infrastructuur.

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende inventarisatie.