Wat een leuk project! Een bestaande klant van ons, heeft in het buitengebied van Hengelo GLD een prachtige kleinschalige sportschool opgezet. De voormalige stal is omgetoverd in een schitterende ruimte voor allerlei sportactiviteiten. Daarnaast de PT en alle andere coaching gebeuren.

Om te beginnen hebben we de bestaande internetverbinding (glasvezel) vanuit het woonhuis doorgelegd naar de nieuwe sportaccommodatie. Hier zijn we begonnen met de opbouw van het nieuwe netwerk. Door het plaatsen van een openframe kunnen alle componenten overzichtelijk bij elkaar worden geplaatst. De wens was goede wifi en camerabeveiliging. Via het systeem plafond hadden we goed toegang voor het leggen van de CAT6 bekabeling. We hebben hiervoor speciale haken geplaatst om de kabels netjes in te kunnen ophangen zonder dat dit naar je toekomt bij het openen van het verlaagde plafond. Door twee krachtige pro accesspoints te plaatsen creëren we een stabiel en snel internet.

Voor de beveiliging hebben we een tweetal 24/7 kleurenbeeld camera’s geplaatst welke een perfect beeld geven. De gekoppelde NVR biedt voldoende ruimte om de beelden weken op te kunnen slaan. Zo kan er ten alle tijde terug worden gekeken. De koppeling met de smartphone zorgt ervoor dat er ten alle tijden een oogje in het zeil kan worden gehouden.

Ook interesse in een dergelijke oplossing? Neem contact met ons op voor een vrijblijvende inventarisatie.

Wat vind u van dit bericht?

Klik op een ster om een beoordeling te geven.

Gemiddelde beoordeling 0 / 5. Aantal stemmen: 0

Dit bericht is nog niet beoordeeld. Beoordeel als eerste.