Voor een nieuwe klant hebben we een mooie klus uitgevoerd in het buitengebied van Hengelo GLD. Zo hebben we nieuwe infra aangelegd en een Hikvision camera met video intercom systeem geplaatst. Voor deze setup hebben we gekozen voor de Hikvision ColorVU camera’s. Unieke aan deze camera is dat deze 24/7 kleurenbeeld kan geven. De camera heeft ontzettend weinig omgevingslicht nodig om een kleurbeeld te kunnen geven (dus ook ’s nachts). Op de camera is een felle LED gebouwd, dat vanzelf aangaat als er toch licht benodigd is. Rondom de woning en schuur hebben we in totaal 5 camera’s geplaatst. Met deze 5 camera’s worden alle toegangsroutes in kaart gebracht en opgenomen. De infra is gelegd met een CAT6 kabel, welke gezien de toekomst alle snelheden kan halen die nodig zijn. In de schuur hebben we een SER geplaatst waar we de POE switch in hebben gemonteerd. Vanuit dit punt wordt de apparatuur rond en in de schuur gevoed voor data en power.

Naast de camera’s, hebben we ook een Hikvision modulaire video intercom geplaatst. De bestaande beldrukker is vervangen voor een moderne video intercom. In de woning is een binnenpost geplaatst, waar men een tweeweg communicatie middels audio kan opzetten. De 180º camera geeft een goed beeld wie er zich voor de intercom bevind. Mocht men niet thuis zijn, dan is dit geen probleem en wordt de verbinding automatisch doorgezet naar de mobiel. Op deze mobiel is een app geïnstalleerd, waarmee men kan communiceren waar ook ter wereld.

Ook interesse in een dergelijke oplossing? Neem vrijblijvend contact met ons op voor een kosteloze inventarisatie bij u aan huis.

Wat vind u van dit bericht?

Klik op een ster om een beoordeling te geven.

Gemiddelde beoordeling 0 / 5. Aantal stemmen: 0

Dit bericht is nog niet beoordeeld. Beoordeel als eerste.