Voor deze Friese zorgboerderij hebben we een oplossing geplaatst in de centrale ruimte. Er was behoefte aan een plek waar men centraal de cliënten van informatie kan voorzien. Door het plaatsen van een Newline 65″ 4K touchscreen met Lenovo Windows 10 machine, hebben we een oplossing gecreëerd waarmee tal van mogelijkheden zijn. Naast de Windows 10 PC zit er een ingebouwde Android module in, waarmee men diverse apps kan installeren en gebruiken.

Zo is er standaard een aantal apps van Displaynote ingebouwd. Een handige tool is Newline Cast (Displaynote Montage). Hiermee kunnen 6 personen deelnemen aan een sessie en kan er om de beurt content worden gestreamt naar de touchscreen. Op deze manier ontstaat een interactieve manier van vergaderen of lesgeven. De deelnemers kunnen aan het afloop van de sessie de content direct op hun device saven.

Naast Newline Cast, leveren we ook Newline Broadcast (de presentatie op het scherm delen naar max. 200 personen die live mee kunnen kijken), Newline Launchcontrol voor directe koppeling met Office365 en Newline Workspace. Workspace is een vergader/brainstorm tool, waarmee getekend, geannoteerd kan worden. Daarnaast kan deze met een andere Newline touchscreen worden gekoppeld, waarmee over het internet waar dan ook gezamenlijk kan worden gewerkt. Door een koppeling met een camera te maken, kan er ook interactief overleg plaatsvinden.

Voor meer info over onze Newline touchscreen modellen, zie de volgende url: https://newline-interactive.com/

Wat vind u van dit bericht?

Klik op een ster om een beoordeling te geven.

Gemiddelde beoordeling 0 / 5. Aantal stemmen: 0

Dit bericht is nog niet beoordeeld. Beoordeel als eerste.