Van den Brink ICT gaat na 18 jaar verhuizen.

En dan is het bijna zover. Na 18 jaar op ons vertrouwde adres aan de Enkweg 3a te Vorden te hebben gezeten, gaan we de stap zetten naar ons nieuwe “eigen” bedrijfspand te Hengelo GLD.
Een compleet nieuw onder architectuur ontworpen pand, gasloos, voorzien van de nieuwste 2022 technieken. Een moderne plek om u nog beter van dienst te kunnen zijn en live onze producten te laten zien waar wij de laatste jaren ons steeds meer in zijn gaan specialiseren.

Was het in het begin vooral de hardware, denk aan zelfbouw PC’s maar ook zelfbouw laptops, wat onze core business was, hebben we ons de laatste jaren steeds meer op de kaart gezet als totaal partner voor alles wat met IT, Camerasystemen, Alarm, straalverbindingen, enz. is.

Maar nog meer de verschuiving naar het MKB. Voor deze groep leveren wij als Value Added partner het complete traject. We zijn van begin af aan betrokken bij uw project. Komen voor een inventarisatie, maken een design en kunnen u van A tot Z begeleiden, leveren, configureren en supporten op dit vlak. Denk hierbij aan Cloud (in ons eigen datacenter of middels Microsoft), VoIP, Alarm, Camera, toegangscontrole, Backup verbindingen, mobiele integratie, enz, enz. Alles onder één dak, met de vertrouwde nuchtere Achterhoekse mentaliteit die u reeds van ons gewend bent.

Met het nieuwe pand kunnen we u hierin nog beter ondersteunen en supporten.

In juni 2022 zullen we volledig operationeel zijn en hopen wij u van harte te verwelkomen op de nieuwe locatie. De koffie staat klaar / IT starts with coffee 🙂

Mvg,
Team van den Brink ICT

Foto: Van den Brink ICT - 2012 Vorden (Enkweg 3a)

Foto: Van den Brink ICT - 2022 Hengelo GLD (Dreefken 17)

Wat vind u van dit bericht?

Klik op een ster om een beoordeling te geven.

Gemiddelde beoordeling 4.2 / 5. Aantal stemmen: 16

Dit bericht is nog niet beoordeeld. Beoordeel als eerste.