Glasvezel buitenaf

Sneller internet in het buitengebied.

Heeft u of krijgt u ook glasvezel?

Heeft u al glasvezel, of krijgt u binnenkort glasvezel? U kunt altijd bij ons terecht voor alle vragen over de glasvezel verbinding en alles wat er bij hoort.

Hulp bij installatie

Wanneer de glasvezel bij u thuis naar binnen is gebracht krijgt u een doos opgestuurd voor de installatie van de router en de TV(‘s)

Wanneer u dit zelf liever niet doet kunnen wij deze werkzaamheden voor u uitvoeren. Neem dan contact met ons op.

Contact

kabels voor TV

Als u overstapt van Schotel naar glasvezel ipTV dan moeten er nieuwe kabels gelegt worden van uw router naar uw tv.

Voor advies of installatie neem dan gerust contact met ons op.

Contact

WiFi Accespoints

Heeft u in huis niet overal voldoende bereik of wilt u buitens huis ook goede wifi dekking.

Dit is op te lossen door het plaatsen van meerdere WiFi accespoints. Hiermee kan de gewenste WiFi dekking gerealiseerd worden.

Lees meer

Meer mogelijkheden

Met snel internet kunt u nog meer.

Mogelijkheden

Door het supersnelle internet van glasvezel zijn er meer mogelijkheden. Bijvoorbeeld: Snelle WiFi en Snel Beveiligings camera beelden live bekijken (ook als u niet thuis bent)

WiFi

Bij de meeste providers  krijgt u een router met ingebouwde wifi antennes. In sommige gevallen is deze wifi dekking niet voldoen, waardoor u op plekken weinig tot geen wifi bereik heeft.

Dit kunnen we oplossen door een of meerdere wifi accespoints in de woning te plaatsen. Iedere accespoint straalt het wifi netwerk uit waardoor. Zo kunt u overal waar u maar wilt perfecte wifi dekking creëren.

Zie de pagina Van den Brink ICT – WiFi

Beveiliging camera’s

Voor beveiliging camera’s is het natuurlijk niet vereist om glasvezel te hebben. Deze werken altijd, welke provider u ook heeft.

Maar met glasvezel kunt u ook buitens huis de beelden haarscherp live meekijken of terugkijken.

Heeft u interesse in een of meerdere camera’s in of om uw woning? Bekijk eens onze pagina Van den Brink ICT – Beveiliging Camera’s Of voor een Intercom deurbel om te zien wie er aan de deur staat, ook als u niet thuis bent Van den Brink ICT – Video Intercom