Zakelijk internet

Zakelijk internet is het belangrijkst voor een bedrijf. Een goede zakelijke internet provider is daarbij heel belangrijk. De ene internet provider is de andere niet. Iedereen kent het misschien wel dat wanneer er storing is, of je hebt een vragen aan de internet provider dat je standaard al een half uur in de wacht staat voordat je een telefoniste aan de telefoon hebt die je niet niet helemaal lekker kan helpen.

Wanneer het interne netwerk van buitenaf benaderd moet worden voor bijvoorbeeld het overnemen van de server of computer. Is het van belang dat het IP Adres van de internet verbinding vast is en niet veranderd. Dit is niet altijd van zelfspreekend bij elke providers. Ook niet bij zakelijke providers

Helden van Nu

Van den Brink ICT heeft hele goede ervaringen met de zakelijk internet provider Helden van NU. Deze zakelijke internet provider bied goede en snelle support telefonisch als e-mail, geavanceerde netwerk router die door Van den Brink ICT als Helden van Nu te beheren is. Ook krijg je altijd standaard minimaal 1 IP Adres. Er zijn bij deze provider ook mogelijkheden voor VOIP en Televiesie.

Helden van NU levert hun diensten over de volgende kabels: ADSL, VDSL en Glasvezel.

Ben je geintereseerd in de diensten van Helden van Nu. Neem dan contact met ons op. Wij kunnen u hierin goed adviseren.

 

 

 

Zakelijk internet