Systeembeheer

Wanneer u al voorzien bent van een complete infrastructuur met of zonder server, of wanneer u opzoek bent naar een nieuwe zakelijke infrastructuur. Van den Brink ICT is dan uw partij voor het beheren van deze omgeving. Zo kunnen wij nieuwe infra aanleggen en installeren en daarna het netwerk beheren.

Wij komen gratis een en vrijblijvend een inventarisatie bij u doen om uw netwerk te leren kennen. En eventueel een offerte uitbrengen voor vernieuwingen.

Serverbeheer

Bij de meeste bedrijven is er een server aanwezig. Deze server heeft verschillende taken, zoals bijvoorbeeld dataopslag, ERP/Administratie software en E-mail server. Deze servers heeft beheer nodig. Zo moet de functionaliteit van de lopende diensten gecontroleerd worden, Updates uitgevoerd worden. Maar vooral belangrijk Backups uitgevoerd en gecontroleerd worden.

Van den Brink ICT levert zelf ook nieuwe servers met de gewenste software. Geïnstalleerd en geïntegreerd in het bedrijfsnetwerk.

Monitoring

Het is zeer belangrijk dat uw server en ander netwerkapparatuur altijd operationeel blijft, zeker in een zakelijke administratie omgeving of productie omgeving.
Van den Brink ICT bied de dienst netwerkmonitoring aan, zo kan een server of een apart werkstation het netwerk infrastructuur monitoren.

Denk aan de server, switches, routers en werkstations. We kunnen verschillende onderdelen monitoren denk dan aan bijvoorbeeld: Server status, status harde schijven, schijfgebruik, processor gebruik, geheugen gebruik en temperatuur dit is maar een klein gedeelte van de duizenden mogelijkheden binnen deze software.

De monitoring functioneert 24/7. Wanneer er een bepaalde drempelwaarde is bereikt krijgt Van den Brink ICT een melding dat er vermoedelijk een storing kan komen. Wij kunnen dan preventief controle uitvoeren en mogelijk het probleem oplossen. Bij grote nodige wijzigingen zal de klant dan op de hoogte gesteld worden

Zakelijke E-mail

Sommige oudere server omgevingen zijn voorzien van een mailserver (SBS 2008/2011). Dit heeft als voordeel dat je relatief goedkoop veel mail adressen kunt activeren met zoveel opslag tot de server vol zit.

Echter worden deze servers niet volledig meer ondersteunt en zullen daar nog weinig tot geen updates op komen. Ook kan het bedrijf niet meer mailen wanneer de server geen internet of stroom heeft. en zal de mail niet meer aankomen op de server.

Graag zouden wij deze bedrijven willen helpen om naar een professionele cloud e-mail dienst. deze dienst heet Office 365 van Microsoft. Leest op onze pagina Office 365 meer over deze dienst.

Netwerk nog up to date ?

Het bedrijfsnetwerk is het hart van een organisatie. Met alle gegevens van het bedrijf, klanten, relaties en boekhouding is het erg belangrijk dat het netwerk goed en veilig is. In begin 2018 is de nieuwe privacywet in gegaan en is het verplicht om juist om te gaan met klantgegevens en het verwerken ervan. Zorg er dan voor dat het bedrijfsnetwerk up to date is. Ben je benieuwd of het huidige bedrijfsnetwerk nog helemaal up to date is. Van den Brink ICT komt graag langs voor een gratis en vrijblijvende inventarisatie.

Hulp op afstand

Kleine storingen op de computer of binnen het netwerk kunnen wij vaak al oplossen op afstand. Dan hoeven wij niet op locatie te komen. Wanneer de wens er is om alsnog op locatie te komen zullen wij dit direct inplannen om zo snel mogelijk langs te komen.

Via de remote support tool VDBICT-SUPPORT van Teamviewer kunnen wij wanneer u dat toestaat mee kijken op de computer.

Contact

Bent u geintereseerd in een of meerdere bovengenoemde punten. Of heeft u vragen neem dan contact met ons op.

Office 365