Interactieve oplossingen

Touchscreens

Van den Brink ICT kan grote Touchscreens leveren. Deze touchscreens kunnen worden opgehangen of geplaatst worden op een verrijdbaar karretje. Zo kan dit scherm verreden worden naar verschillende ruimtes. In dit karretje word een computer en stekkerblok geplaatst. Het berijdbaar karretje kan in hoogte worden versteld. Zo hoeft er alleen maar 1 stroomkabel in het stopcontact gestoken te worden. Er hoeven dus niet veel kabels worden aangesloten te worden voordat het scherm gebruikt kan worden. Plug and Play.

Voor een vrijblijvende afspraak kunt u contact met ons opnemen op de contactpagina

 1143-3896-ctouch-led-interactive-display_full

Nieuwe oplossingen

Nieuwe futuristisch oplossingen van grote beeldschermen en interactieve oplossingen kunnen wij u leveren.

Deze fabrikant maakt grote multi-touch schermen. Deze grote variëren van 55 inch(139,7 cm) tot 96 inch (243,84) in diagonaal.
Voor een complete brochure over de producten van D3 klik hier

Voor een vrijblijvende afspraak kunt u contact met ons opnemen op de contactpagina

tafel

Beamers

Het plaatsen van een beamer kan ideaal zijn wanneer u een groot scherm wilt voor bijvoorbeeld een presentatie. Van den Brink ICT heeft een speciale koffer ontwikkeld waarmee u met een koffer direct kunt presenteren. In deze koffer zit een beamer, Stekkerdoos, Afzuigventilator voor de warme lucht, een laptop met alle bijbehorende kabels. Zo hoeft u niet voor de presentatie alle kabels aan te sluiten. Neerzetten, stekker in het stopcontact en klaar.

Ook is het mogelijk om de beamer op te hangen voor een vaste plek van de beamer. in bijvoorbeeld een presentatieruimte.

Voor vragen of reserveren kunt u contact op nemen op de contactpagina

Presentatie-Koffer