Enige tijd geleden werden we gevraagd door de eigenaar van deze prachtige camping, om de wifi te optimaliseren zodat de campinggasten en bewoners van de vakantiehuisjes en chalets toegang zouden krijgen tot snel internet. De camping is voorzien van een snelle glasvezelverbinding, maar deze was aangesloten in een bijgebouw. We zijn begonnen deze te verleggen naar de technische ruimte en hebben daar onze patchkast en apparatuur geplaatst. Voor een goed te beheren netwerk is een solide basis een vereiste.

Vervolgens hebben we op de camping een aantal masten geplaatst met Ubiquiti outdoor accesspoints. Deze accesspoints leveren veel power, zodat de gasten het signaal goed kunnen ontvangen. Naast de hoeveelheid outdoors accesspoints, zijn ook de vakantiehuisjes en chalets van switches en accesspoints voorzien. De switches zijn gekoppeld aan het TV systeem, zodat de gasten ook kunnen genieten van interactieve TV. Daarnaast een krachtig indoor accesspoints om de wifi dekkend te maken.

Het complete netwerk wordt door ons remote beheerd, zodat er in geval van storing direct kan worden ingegrepen.

Bent u camping eigenaar, of biedt u accommodaties aan in een soortgelijke situatie en kan de wifi bij u ook een upgrade gebruiken? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende inventarisatie.

Wat vind u van dit bericht?

Klik op een ster om een beoordeling te geven.

Gemiddelde beoordeling 0 / 5. Aantal stemmen: 0

Dit bericht is nog niet beoordeeld. Beoordeel als eerste.