TekenPC

Nieuwe website TekenPC.nl

TekenPC.nl is een nieuwe website en handelsnaam die valt onder Van den Brink ICT. Dit online platform is gemaakt voor het online aanvragen van werkstations / computers. Deze werkstations zijn speciaal gemaakt voor CAD softwarepakketten. Deze software pakketten vereisen speciale hardware om de 3d ontwerpen en tekeningen te kunnen berekenen.

Niet iedere software vereist de zwaarste hardware. Daarom wordt iedere offerte gemaakt naar de wensen die zijn ingevoerd op de website.

Video bewerking en renderen

Niet alleen het gebruik van CAD software vereist speciale werkstations. Maar video bewerking en renderen vereist zwaardere hardware dan de doorsnee computer.

Offerte aanvragen

Op de website van TekenPC.nl kan er een standaard selectie gemaakt worden van CAD Computers. Deze kunnen compleet aangepast worden. Ook kan er opgegeven worden welk software pakket er gebruikt gaat worden. Aan de hand van deze informatie maken wij een offerte.

Het aanvragen van een offerte is geheel vrijblijvend en er is geen minimale afname.

Bestelling

Na een geaccordeerde bestelling wordt iedere pc speciaal gebouwd, geïnstalleerd en verstuurd. Ook is het mogelijk dat we de nieuwe werkstation(s) installeren op locatie.