Zie wie er aan de deur staat

Krijg een notificatie op je telefoon wanneer er iemand aanbelt bij u aan de deur. Zie wie er aan de deur staat en communiceer met diegene door een ingebouwde camera, speaker en microfoon. Dit in een waterdichte en robuuste behuizing.

Recorder

De beelden van de deurbel worden niet opgeslagen. Je kunt alleen live meekijken met de camera. Wilt u toch terug kunnen kijken wie er aan de deur is geweest of wat er gebeurt. Dan kan er een NVR (Network Video Recorder) geïnstalleerd worden. Deze neemt de beelden op van deze camera die in de deurbel is verwerkt.

Heeft u al camera’s van ons geïnstalleerd of wilt u deze samen met de deurbel geïnstalleerd hebben. Dan kunnen we in de meeste gevallen de deurbel camera koppelen aan de bestaande NVR of rekening mee houden met een nieuwe NVR.

Binnenpost

Het is bij deze deurbel ook mogelijk om een binnenpost te gebruiken. Hierop kun je zien wie er aan de deur staat. Op dit scherm kan de de communicatie starten met diegene die aan de deur staat. Hiervoor is geen smartphone nodig.

Openen van deuren

In deze deurbel camera is een mogelijkheid voor een analoge koppeling naar een automatische deur/hek. In de app of de binnenpost voor deze deurbel staat dan ook een optie open deur. De deurbel geeft dan een melding “Door open” en vervolgens zou de deur dan open gaan.

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Camera aan de deur

Zie eerst wie er aan de deur staat voordat je opendoet. Of sta de persoon te woord wanneer je niet thuis bent.

Voordelen van deze deurbel camera

  • Zie wie er aan de deur staat

  • Werkt ook buitens huis

  • Spreek met de persoon aan de deur

  • Mogelijke koppeling met analoge bel in huis

  • Mogelijkheid tot openen van automatische deuren