Deze week een mooie installatie afgerond op een boerenbedrijf. Hier hebben we zowel in de stal als het woonhuis snelle wifi geplaatst en de nieuwe Hikvision ColorVU camera’s geplaatst.

De camera registreert wie er het erf op rijdt en meldt dit middels een push bericht aan de eigenaar. De camera in de stal filmt de “drachtige dames” en kunnen vanaf de smartphone perfect in de gaten worden gehouden. Door de speciale camera kunnen we hier 24/7 kleurenbeelden maken zodat er een goed beeld wordt gegeven van de koeien.

De uplink van de stal naar de glasvezel modem is netjes weggewerkt in een IP66 metalen kast. Hierdoor kan er geen water/stof of ander vuil bij de apparatuur komen. Omdat internet nauwelijks te gebruiken was in de stal, hebben we hier een krachtig outdoor AC accesspoint geplaatst.

Op deze manier kan er ook in de stal volop met glasvezel snelheid worden geinternet. Op zoek naar een dergelijke oplossing? Wij horen graag van u. Tijdens het uitrichten van de camera in de stal waren we live getuige van de geboorte van een kalfje. Prachtig!!

 

Wat vind u van dit bericht?

Klik op een ster om een beoordeling te geven.

Gemiddelde beoordeling 5 / 5. Aantal stemmen: 1

Dit bericht is nog niet beoordeeld. Beoordeel als eerste.