Goede voorbereidingen zijn belangrijk voor projecten. In dit project gaat een bedrijf verhuizen naar een nieuw pand. Dit pand moet voorzien zijn van een nieuw en stabiel netwerk samen met een krachtig WiFi netwerk.

Het bedrijfspand bestaat uit twee gedeeltes. Omdat de afstand dermate groot is moet er met glasvezel gewerkt worden. Glasvezel kan veel grotere afstanden afleggen dan standaard kopernetwerken.

Er komt een glasvezel switch als hoofdswitch. En normale switches om de computers en printers te voorzien van normale koper aansluitingen.

In een grote kast wordt alles opgebouwd en is toekomst bestendig. Zo kunnen alle onderdelen makkelijk geplaatst worden en is er ruimte voor servers. die in de toekomst misschien nodig zijn.

Op locatie worden alle componenten in de serverkast geplaatst. Ook worden de koper en glaskabels in de patchpannelen afgemonteerd om deze netjes aan te kunnen sluiten in de switch.

Ook is de glaskabel gelegd van pand 1 naar 2 om deze ook te kunnen voorzien van internet. zo zijn 2 panden op een en het zelfde netwerk aangesloten.

 

 

Wat vind u van dit bericht?

Klik op een ster om een beoordeling te geven.

Gemiddelde beoordeling 0 / 5. Aantal stemmen: 0

Dit bericht is nog niet beoordeeld. Beoordeel als eerste.